Garantie

 

    BIJUTERIA STIL ofera certificate de garantie pentru fiecare produs achizitionat din magazin, aceasta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii de o calitate superioara. BIJUTERIA STIL garanteaza calitatea produselor sale.

   Pe baza acestui certificate de garantie, beneficiate de o perioada de garantie de 24 luni de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza.

   In perioada de garantie, precum si in afara acesteia, BIJUTERIA STIL nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele ce pot aparea datorita factorilor de natura mecanica, contactului cu suprafete dure, a nerespectarii instructiunilor de utilizare si nici pentru reparatiile executate in alt loc decat cel de unde a fost achizitionat obiectul.

   Trebuie stiut faptul ca aurul este un metal moale, in consecinta daca ajunge in contact cu suprafete dure se poate zgaria usor si perde din stralucire.

   Pentru a va bucura cat mai mult de stralucirea bijuteriilor achizitionate, va rugam sa respectati sfaturile noastre:

  • Pentru ca bijuteriile dumneavoastra sa straluceasca mult timp de acum inainte, evitati purtarea lor in timp ce practicati diverse sporturi sau activitati casnice;
  • Evitati contactul bijuteriilor cu substante abrasive sau chimice ori la temperaturi mari;
  • Nu incercati sa curatati singuri bijuteriile si pietrele folosind diverse substante;
  • Bijuteriile cu pietre, in timpul somnului, se pot agata sau deforma. Noi recomandam scoaterea lor.

    Diamantele si montura acestora acestora sunt parte a prezentului certificate de garantie atata timp cat sunt respectate prevederile referitoare la modul de purtare sau utilizare.

    Va multumim ca ati ales calitatea si designul garantat si semnat BIJUTERIA STIL.