Aurul alb - neutru, modern si versatil
06.01.2021


Un aliaj alcătuit din aur pur și metale care au o culoare alb-argintie, cum sunt paladiul și argintul, aurul alb este cea mai bună alegere dacă adori stilul clasic și neutru și îți dorești o imagine versatilă și de calitate.


Pietrele prețioase și semiprețioase care arată spectaculos într-o montură de aur alb sunt în general cele mai închise la culoare și în nuanțe intense.


Aspectul neutru al aurului alb face ca o piatră albastră să capete aspect regal – fie că vorbim de safir sau topaz, ori de nuanța deosebită de albastru-violet a tanzanitului, și mai ales în combinații care asociază acestor pietre și diamantele albe.

Asocieri îndrăznețe și sofisticate sunt și piesele din aur alb cu smaralde verzi sau cu safire roz, simple sau însoțite de diamante.

Iar dacă alegi să optezi pentru un look fastuos, cele mai bune prietene ale aurului alb sunt, bineînțeles, diamantele.

Combinațiile în care se regăsesc diamante Ice Blue sunt fabuloase, iar eleganța supremă poate fi definită și prin bijuteriile din aur alb cu diamante negre.  Tot aurul alb scoate perfect în evidență și diamantele albe, a căror strălucire o maximizează. 

Acesta este și unul dintre motivele pentru care inele de logodnă din aur alb cu diamante, albe sau colorate, au ajuns în topul preferințelor pentru această categorie de bijuterii.


Dacă aveți un stil de viață activ, aurul alb devine alegerea favorită și pentru că suportă uzura mai bine decât bijuteriile din aur galben. Este însă necesar ca bijuteriile din aur alb să fie periodic verificate și curățate, iar la fiecare câțiva ani, rodinate într-un atelier specializat.

Descoperă propunerile noastre de bijuterii din aur alb cu diamante și pietre prețioase și semiprețioase, online și în magazinele fizice, și fă alegeri cu STIL!Distribuie pe Facebook