Back to office – bijuterii potrivite ținutelor pentru birou


Toți am așteptat cu nerăbdare și am savurat vacanța – o săptămână sau două de relaxare, destinații noi, un hamac pe plajă, timp mai mult pentru lucrurile care ne plac. Ca să îți păstrezi cât mai mult seninătatea și strălucirea acumulate și la întoarcerea la birou, o idee ar fi să îți reîmprospătezi colecția de bijuterii pentru garderoba de serviciu.

Regula de bază pentru accesorizarea ținutelor de birou, fie ele business professional, casual business sau doar casual, este  “mai puțin înseamnă mai mult”, iar cuvintele de ordine sunt simplitate, geometrie și minimalism.

Printre cele mai potrivite materiale pentru bijuteriile cu care puteți alege să vă accesorizați ținutele office sunt aurul, în toate culorile sale, și pietrele prețioase dure, care se pretează pentru piese pe care le purtați des – diamantele, smaraldele, safirele sau rubinele.


Cea mai sigură alegere pentru a păstra nota de profesionalism dar a o condimenta cu un plus de rafinament și feminitate sunt bijuteriile clasice. Pentru început, nu poate lipsi o pereche de cercei simpli cu diamante, care se potrivesc cu absolut orice. Nici o pereche de cercei cu rubin sau una de cercei cu smarald, care să aducă mici pete de culoare alegerilor cromatice cele mai obișnuite pentru ținutele de serviciu, adică bleumarin, maro, bej, negru sau gri. O variantă pentru o pată de strălucire sunt și cerceii din aur cu pietre semiprețioase, albe sau negre,

Inelele ar trebui să fie și ele extrem de simple. O variantă creativă este să alegeți un model de inel pe care să îl achiziționați în toate cele trei variante de culoare de aur - galben, alb și roz. Astfel, puteți să le purtați separat sau în combinații, pentru varietate. La fel, puteți folosi în acest mix și un inel veriga cu diamante, albe sau negre, și să creați variante noi zilnic, cu aceleași piese.


Simple și clasice trebuie să fie și brățările pe care le purtați la birou. Alegeri de efect și potrivite sunt brățările tenis sau brățările din aur simple, fără charmuri sau alte accesorii mai complicate.

O rochie office sau un costum cu croială sobră pot fi accesorizate și cu coliere. Un pandantiv cu o singură perlă sau pandantivele mici, geometrice, cu pietre semiprețioase colorate ar putea deveni bijuteriile preferate pentru zilele când mergi la birou. Un colier cu inițială sau chiar un colier cu numele intreg sunt declarații prețioase cu care să vă marcați  stilul personal, fără a afecta atitudinea profesionistă pe care vreți să o transmiteți.

Descoperiți în colecțiile noastre online și în magazinele Bijuteria Stil, bijuterii care bifează criteriile simplitate, geometrie și minimalism.

 

 

Distribuie pe Facebook