Brățări cu stil - trucuri pentru combinații creative


De cele mai multe ori, atunci când compui o ținută, linia între “obișnuit” și “extraordinar” este trasată în pietre prețioase.

Brățările simple din aur cu pietre prețioase colorate sunt o opțiune care oferă posibilități infinite. Le poți purta separat dar și împreună. Cu atât mai mult cu cat trendul bijuteriilor purtate în cascadă sau suprapuse este departe să dispară, poți să pariezi cu încredere pe ele și sezonul acesta și să iți mărești colecția, astfel încât să obții variante de accesorizare noi și creative în fiecare zi. Sau poți să creezi combinații care să pună în altă lumină fie piese mai vechi, recondiționate, la care ții foarte mult pentru că, deși nu mai sunt chiar la modă, au valoare sentimentală, fie un ceas parcă prea anost de unul singur.


Pentru un accent de culoare, poți să integrezi una sau mai multe brățări tenis cu pietre colorate – roșii, albastre, verzi, galbene sau chiar multicolore, într-un mix de brățări simple, din aur alb sau aur galben, atâta timp cât păstrezi aceeași culoare a metalului și raportul de grosime.

Pentru outfituri care combină mai multe texturi și culori, ai varianta unor amestecuri ceva mai simple, dar la fel de prețioase. O brățară tenis cu pietre albe sau o brățară cu pietre negre, purtate împreună cu brățări din același metal dar cu accesorii diferite.

Poți să compui combinații de brățări și păstrând aceeași culoare a pietrelor dar variind metalul – alătură o brățară tenis din aur alb cu pietre albe sau negre uneia din aur galben cu pietre de aceeași culoare și vei avea o soluție de accesorizare care te poate scoate din impas la fel de bine și în cazul unui eveniment special și în cazul în care vrei să animezi puțin o ținută de birou.


În funcție de cât de puternică vrei să fie declarația ta de stil dar și de ocazie, poți să porți mai multe brățări doar pe o singură mână sau pe ambele. Poți să mergi pe variantele clasice de combinații de culori sau poți să te joci cromatic dincolo de tiparele obșnuite.

Principiul de bază – cu cât mai multe brățări și cu cât mai multe culori în cutia ta de bijuterii, cu atât mai multe variante de a le combina. Descoperă-ți preferatele în colecțiile noastre și începe să experimentezi!Distribuie pe Facebook