Ce bijuterii sa iei cu tine in vacanta


Vară, soare, valuri, pălărie de paie, cocktailuri colorate, petreceri pe plajă, rochiile alea faine în care te visezi de câteva luni zdravene. Adică, vacanță. Dar și bagaje de făcut.

Multe la care să te gândești, în loc să mai dai o tură la salon sau să-ți convingi vecina să nu uite să îți ude plantele cât ai tu de gând să uiți de toate în vacanță. Ca să îți rămână mai mult timp pentru ce mai ai de făcut, ne-am gândit… să ne gândim noi la ce bijuterii să iei în călătoriile tale, oriunde te duc drumurile din vara asta.

În primul rând, materialele bijuteriilor sunt foarte importante – metalele și combinațiile de aliaje simple vor interacționa cu soarele și apă, fie ea sărată sau cu clor, și vor tinde să își schimbe culoarea și să își modifice forma sau aspectul general, așa ca cea mai bună alegere sunt câteva accesorii din aur cu design simplu, pe care să le poți purta la cât mai multe ținute. Adică, oriunde și oricând. Dar, obligatoriu, cu STIL.


Cercei rotunzi sau cercei bănuț - mai mici, mai mari, din aur galben sau alb. Sau, de ce nu, pentru că alegerile pot fi dificile, o pereche din aur galben și o pereche din aur alb. Perfecți prin simplitate, îi poți asorta cu ținute relaxate pentru zilele în care explorezi destinații noi dar și cu cele extravagante, cu care ți-ai  propus să fii vedeta petrecerilor din vara asta.


Colierele sunt și ele pe lista scurtă de bijuterii de pus în bagaj. Pentru că obiectivul suprem de vacanță este combinația dintre un bronz perrrrrrfect și ținute în culori vibrante sau cu imprimeuri curajoase, combinație pe care trebuie să o pui în prim planul tuturor fotografiilor postate, îți recomandam să păstrezi echilibrul cu coliere simple, subtile, pe care le poți purta separat sau le poți suprapune, pentru un efect de cascadă, ca să fii în trend.

O altă opțiune sunt pandantivele care te duc cu gândul la vară, soare, mare, vacanță. STIL traduce asta prin fluturi, flori, strălucire și muuuulta culoare.


Inelele din aur iți completează look-ul și spun povești prin simpla lor prezență, și cum vacanța este și despre a trăi, a aduna și a spune povești, nu trebuie să le uiți tocmai pe ele acasă .Iți propunem să pui în bagaj atât piese simple care să te însoțească în toate călătoriile dar și un inel cocktail, o bijuterie extravagantă, care să atragă atenția prin mărime și culoare în fiecare seară de party de vacanță.

Pentru ca și noi suntem cu gândul la vacanță și vrem să simțim și să mirosim anotimpul ăsta din plin, te provocăm să stai cu ochii pe propunerile noastre de vară. Indicii – culoare, strălucire, STIL.Distribuie pe Facebook