Cum să îți schimbi ținuta și dispoziția cu un colier. Sau mai multe

Poate că te pregătești pentru un eveniment deosebit sau poate că este o zi ca oricare alta, dar te confrunți cu una dintre acele situații când nici măcar ținuta favorită nu este ceea ce trebuie și nu te mai mulțumește. O soluție la îndemână este să accesorizezi rochia, bluza sau cămașa cu un colier. Impactul va fi unul instant.

Alegerea colierului trebuie să țină cont de ocazie, momentul zilei, stilul vestimentar adoptat, culorile care ți se potrivesc, de tipul și mărimea decolteului.


Astfel, pentru bluze, topuri, rochii cu decolteu în V, poți opta pentru coliere care să urmeze aceeași formă, sau pentru lanțuri din aur la care să adaugi pandantive pe lungime. Pentru un efect optim, cu cât decolteul este mai adânc, cu atât ar trebui să fie mai voluminos pandantivul.

Decolteul pătrat sau în formă de trapez este foarte bine pus în evidență de colierele dispuse la baza gâtului sau de pandantivele cu un finisaj unghiular. Când alegi un decolteu de tip bărcuță, cel mai bine este să optezi pentru coliere cu pandantive mici și simple.

Pentru decolteul în formă de inimă, poți alege piese cu pandantive mai late, care să echilibreze porțiunea descoperită. Detaliile de genul curbelor și unghiurilor ușor rotunjite le vor echilibra pe cele ascuțite ale acestui tip de decolteu. O altă variantă de accesorizare în acest caz poate fi, de asemenea, un pandantiv simplu, dar preţios.


Pentru rochiile sau topurile fără bretele, sunt potrivite colierele la baza gâtului. Cum acest gen de ținută este de cele mai multe ori destinată evenimentelor de seara, de eveniment, poartă cu încredere coliere cu diamante sau combinații de pietre prețioase cu diamante.

Chiar și o ținută simplă sau una monocoloră pot ieși în evidență cu accesoriile potrivite. Astfel, poți încerca și variante mai îndrăznețe, cum ar fi suprapunerea mai multor coliere , fie similare ca formă dar de lungimi diferite și în nuanțe diferite de aur – galben, alb sau roz, fie în aceeasi culoare de aur, dar de lungimi și cu accesorii diferite ca formă. Sau, poți combina într-un astfel de mix un pandantiv cu numele tău sau un lanț cu pandantiv familie.

Alege modelele și culorile care ți se potrivesc din colecțiile de coliere Bijuteria Stil, online sau în magazinele noastre din tara.

 


Distribuie pe Facebook