Dancing Diamonds

   Dancing Diamonds: strălucește indiferent de ocazie!

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să porți un diamant care să strălucească la fiecare bătaie a inimii tale?

Cea mai interesantă colecție din industria bijuteriilor de astăzi este Colecția Dancing Diamonds. Această colecție captivantă iese din tipar cu bijuterii cu diamante suspendate, prinse în două părți, folosind un design unic, care împiedică atingerea dintre elementul central și corpul persoanei care poartă deosebita piesă. Astfel, diamantul se mișcă în mod continuu, într-o manieră vibratoare, creând în acest fel o strălucire neîntreruptă, dar și iluzia unui “dans”, prin oscilația care se realizează printr-o simplă bătaie a inimii.

Totul începe cu o atingere!

Prin vibrația sa, diamantul reflectă lumina din orice unghi, creând un amestec  uluitor de lumini. Acestea dau impresia că dansează în interiorul bijuteriei, de aici provenindu-le și numele.

Nimic nu atrage atenția mai mult ca un diamant, iar un diamant care strălucește continuu va atrage toate privirile asupra ta!

Oferite într-o gamă largă de stiluri și prețuri, Dancing Diamonds vă dăruiește o apariție de neuitat. Iubite și admirate, aceste bijuterii vă aduc în centrul atenției, iar nimic nu strălucește mai mult ca persoana care le poartă.

Un colier cu un asemenea diamant, atrage atenția prin simplul fapt că “plutește”. Un astfel de colier nu numai că este foarte apreciat, dar reprezință și cadoul perfect pentru orice ocazie.

Reflexiile luminii  creează un microdecor unic, care pare că reflectă întrega strălucire a universului într-un singur diamant.

Dancing Diamonds înseamnă neobișnuit, unic și special, pe scurt ieșirea din normal. În diferite combinații, cu aur alb, galben sau roz, diamantele vibrează și adaugă un plus de eleganță ținutei. Veșnica mișcare a diamantului din interiorul cerceilor sau a pandantivului, permite strălucirea continuă a acestuia.

Bunul gust și eleganța te vor urmări în permanență, atunci când iei decizia de a purta o asemenea piesă. Când alegi o bijuterie cu un astfel de diamant, alegi de fapt un accesoriu pe viață, care se va mișca grațios la fiecare pas al tău.

De asemenea, un set Dancing Diamonds este potrivit pentru ziua cea mare din viața fiecărei femei. Ce poate fi mai frumos decât un diamant, care bate în ritmul inimii tale, asortat cu rochia perfectă de mireasă , în cea mai importantă zi din viața ta?

Oricare ar fi ocazia achiziționării unei bijuterii cu un diamant „ dansator”, pregătește-te să fii remarcată și complimentată! Acestea sunt accesoriile perfecte pentru orice eveniment, ele adăugând un plus de sclipire, transformând astfel apariția ta elegantă într-una spectaculoasă.

Poartă-le cu mândrie și strălucește cu încredere!  Un set Dancing Diamonds nu trebuie să lipsească din colecția ta. Fii pregătită să întorci toate privirile!

0

Instagram

Instagram has returned invalid data.
x Close

Like Us On Facebook