Diamante si femei pretioase la Gala Premiilor Femeia Anului

Bijuteria Stil a fost onorata sa sprijine un eveniment dedicat femeilor de succes din diverse arii de activitate: a XIX-a editie a premiilor Femeia Anului, organizata de Revista Avantaje.


În acest an, tema centrală a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare în domenii care sunt de mare interes pentru publicul feminin. S-au acordat 9 premii de excelenţă, la 4 categorii: Artă și cultură (Ana Ularu, actrita), Antreprenoriat feminin (Nadia Tataru, fondatoare Itsy Bitsy), Excelență în profesie (cu subcategoriile Excelență în educație – Oana Moraru, Excelență în sănătate – Alina Ciupercovici, Excelență în cercetare și inovație – Ana Maria Tudorache si Miruna Ojoga), Implicare în comunitate (cu subcategoriile Promovarea și apărarea drepturilor copilului – Atena Boca, Promovarea si apărarea depturilor femeii – Ditta Depner, Advocacy și prevenirea violenței asupra femeilor – Bianca Deac) și Excelență în jurnalism social – Alessandra Stoicescu.

 

Evenimentul a fost prezentat pro bono de Paula Herlo, prezentatoarea emisiunii ”România, te iubesc”, de la PRO TV, deținătoare a trofeului Femeia anului pentru Excelență în jurnalism social în 2014.

In toata aceasta pleiada de femei de succes, Bijuteria Stil a fost onorata sa fie un partener de incredere, care a facut posibila buna desfasurare a evenimentului. Cu aceasta ocazie, pe langa femeile atat de pretioase premiate, invitatii au putut admira si bijuteriile cu diamante expuse la fata locului, cea mai valoroasa piesa fiind o brosa care a facut senzatie: Butterfly, de aproximativ 50.000 RON. Imbinarea dintre stralucire, femei si diamante a fost cheia succesului unui eveniment deosebit.

 

Pentru mine, ca femeie in primul rand, a fost o placere deosebita sa cunosc atatea alte femei care dobandesc performanta in domeniile lor de activitate si reusesc sa se implice astfel incat societatea sa functioneze mai bine. Am cunoscut femei de cariera, mame, care imbina profesia cu viata de familie si fac asta la un nivel foarte inalt. Femei pretioase, valoroase, la fel ca si diamantele pe care Bijuteria Stil le are”, a declarat Diana Groza, director de imagine Bijuteria Stil.

 


Distribuie pe Facebook