Diamantele, pretios reinventate pentru zi de zi
08.12.2020


    Diamantele sunt  de multe ori pietrele prețioase preferate pentru inelele de logodnă, pentru că ele traduc cel mai strălucitor promisiunea unui “pentru totdeauna”. Și tot diamantele sunt cea mai prețioasă alegere pentru a adăuga strălucirea si rafinamentul cerute de ținutele de eveniment.

    Tendințele actuale în materie de bijuterii ramân fidele acestor alegeri, însă pe lângă piesele statement, impresionante, reinventează diamantele și le aduc și  în zona ținutelor  de zi cu zi. După modelul deja adoptat de multe celebrități, piesele cu diamante, simple – coliere, cercei, inele, pandantive, brățări tennis – pot fi purtate atât la ținute de eveniment cât și la cele office sau casual. Dacă ești adepta stilului clasic, poartă piese cu diamante albe, discrete, iar dacă ești genul mai creativ și vrei să faci declarații de stil mai puternice, alege bijuterii cu linii tot simple, dar diamante colorate.


    Atelierul Bijuteria Stil a tradus această tendință de reinventare a bijuteriilor cu diamante creând  modele de coliere din aur alb și diamante, cu linii curate, versatile, care vor deveni cele mai bune prietene ale tale pentru că aduc plusul de sclipire perfect și pentru zi și pentru seară, perfect pentru ținute de zi cu zi dar și pentru cele de eveniment.

    Rafinate și elegante, cele mai recente creații Bijuteria Stil, sunt o alegere strălucitoare și purtate separat, dar și combinate în cascadă cu alte coliere, din aur si pietre prețioase.


    Create să fie mai mult decît piese de păstrat în cutia de bijuterii și de transmis peste generații, coliere din aur cu diamante create de Bijuteria Stil sunt bijuterii pentru care trebuie sa aplici regula “poartă lucrurile cele mai bune în fiecare zi” – la serviciu, cînd îți vizitezi prietenii sau pur și simplu acasă, doar pentru că îți plac și te fac să te simți bine și specială.

    Descoperă-le aici și în magazinele noastre fizice!Distribuie pe Facebook