Ne continuăm povestea cu stil


Vă așteptăm să descoperiți colecțiile noastre de bijuterii din aur și pietre prețioase și în noul magazin Bijuteria Stil din AFI Cotroceni, București. Bijuteria Stil scrie deja povești în aur pentru evenimentele esențiale din viața fiecaruia dintre noi în locațiile din Constanța, București, Brașov, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Horezu, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Brăila.

Pentru că ne prețuim clienții, producem bijuteriile în atelierul nostru, analizând și rafinând cu pasiune fiecare detaliu, controlând calitatea procesului, de la creație până la piesa finală, astfel încât aceasta să răspundă tuturor așteptărilor și să seducă estetic iremediabil.


Construim bijuterii cu personalitate, în care să îți regăsești stilul. Iar dacă vrei ceva cu adevărat unic, fie inelul de logodnă pe care îl așteaptă de când se știe ea, fie o bijuterie talisman care să strângă laolaltă și să celebreze formele, amintirile, persoanele, momentele și  mesajele tale de suflet, în atelierul nostru poți  să o configurezi așa cum o dorești.

Avem tot ce ne trebuie și încă ceva în plus pentru a face din fiecare dintre bijuteriile noastre, din devotament pentru frumos și valoare, o mică operă de artă, care să aducă plăcere prin perfecțiunea ei, plecată din interior către exterior.

Ne place să credem că bijuteriile noastre sunt mai mult decât accesorii. Sunt mici piese de patrimoniu, atemporale, care se pot purta și pot purta povești peste generații. Poveștile celor care aleg să le poarte și poveștile măinilor care le-au desăvârșit.Distribuie pe Facebook