Nou, din atelierul nostru


    Cea mai recentă creație a atelierului nostru – o pereche de cercei statement prin dimensiune, dar in același timp fini în detalii și finisaj, concepuți pentru zilele în care vrei să ieși din anonimat, să te exprimi puternic și să captezi atenția. Concepuți pentru latura rebelă a fiecăreia dintre noi, pentru momentele și situațiile în care vrei să spui exact ceea ce gândești, să fii exact așa cum ești, să porți exact ceea ce îți place și te reprezintă și nu ceea ce este neapărat în trend sau recomandat.

    Designul cerceilor a fost inspirat de curbele literei S, liniile drepte și curate ale literelor T și I și perpendicularitatea literei L.


    Ușor de observat și reținut, cerceii statement sunt un must pentru orice femeie care are curajul să fie ea însăși, oriunde și oricând și pot face diferența între obișnuit și extraordinar pentru orice ținută, indiferent cât de simplă este aceasta.

    O declarație puternică de STIL, acesti cerceii se potrivesc perfect cu ținute elegante, monocrome, pe orice culoare sau nonculoare, dar sunt o variantă deosebită de accesorizare și pentru ținutele de zi, inclusiv cele din zona casual – jeans și o cămașă boyfriend.

    Cerceii sunt disponibili în două variante de culoare – aur galben și combinație de aur galben cu aur alb. Te așteptăm să îi descoperi!Distribuie pe Facebook