NOU, DIN ATELIERUL NOSTRU

O declarație de stil personal potrivită pentru luna august sunt, cu siguranță, brățările de picior.

Perfecte ca accent pentru ținute casual și nu numai, bijuteriile pentru gleznă aduc un plus de feminitate oricărui model de incălțăminte, chiar și celor sport sau de inspirație masculină.

Pentru că sunt accesorii versatile, brățările de picior se potrivesc la aproape orice din garderoba ta de vară – fuste, rochii, pantaloni trei sferturi, leggings, blugi decupați. Cum, de asemenea, se potrivesc la fel de bine și cu ținute monocolore dar și cu printuri sofisticate, în culori indrăznețe de vară. Aceste bijuterii pur și simplu adaugă o notă de grație oricărei ținute.

Poți purta cu incredere brățările de picior la plajă, piscină, sau chiar în contexte mai sobre, dacă alegi un model simplist, din aur, cu charmuri delicate si subtile. Pentru un aer cool și tineresc, poți să plusezi și să porți o astfel de brățară și în combinație cu un inel de picior.

Iar pentru un plus de atitudine, poți să amesteci, pe aceeași gleznă, mai multe brățări de picior, cu charmuri diferite. Important este să aibă același ton de aur și să completezi ansamblul cu cel mult o pereche de cercei delicați.

Pentru că ne gândim la toate astea și la stilul tău de vară, te așteptăm să descoperi aici și în magazine modele noi de brățări de picior, proaspat ieșite din atelierul nostru.

0

Instagram

Instagram has returned invalid data.
x Close

Like Us On Facebook