Oferă-i fiicei tale primul ei diamant


Pur și simplu pentru că merită. Pentru că este cea mai prețioasă creație a ta și un proiect, cel mai valoros proiect, pe viață. Pentru că s-a născut prințesă și vrei să o vezi devenind regină. Pentru că vrei să învețe devreme cât de mult valorează și să nu se mulțumească niciodată cu mai puțin decât merită. Pentru că vrei să își dorească să țintească sus de tot. Pentru că, pentru tine înainte de oricine, e mai prețioasă decât orice.

Pentru că va prețui toată viața prima ei pereche de cercei sau prima brațară cu diamante, precum și momentul irepetabil când a primit  acest cadou. Pentru că va purta mereu cu ea nu doar o bijuterie cu diamant, ci și dragostea pe care i-o porți.


Pentru că diamantele sunt nu doar rare, ci și unice în felul lor prin combinația de calități, la fel ca și cea căreia vrei să i-l dăruiești. Pentru că diamantele rezistă și continuă să strălucească, in ciuda presiunilor care se răsfrâng asupra lor.

Calitățile care fac atât de valoroase diamantele – longevitate, durabilitate, claritate – sunt transferate simbolic și bijuteriilor, mai ales atunci când acestea sunt oferite cadou. Astfel, pe lângă valoarea în sine a bijuteriei îi vei dărui și un semn al sentimentelor care vă leagă, al legăturii indestructibile în timp dintre voi.

Pentru că diamantele sunt simbolul puterii și al valorii, din cele mai vechi timpuri, așa că i se potrivesc perfect, în fiecare zi din viața ei.


Pentru că un diamant montat în aur, galben, alb, sau roz, nu se demodează niciodată. O bijuterie clasică, luxoasă, dar care poate fi purtată și la ținute casual și va rămâne în vogă indiferent de ritmul în care se schimbă moda hainelor și a accesoriilor vestimentare.

Pentru că o bijuterie cu diamant este cadoul perfect pentru botez sau o aniversare și asta pentru ca dăruind-o, oferi în același timp bucurie și o bucată de eternitate.

Descoperă in colecțiile noastre de bijuterii diamantul perfect pentru fiica ta.Distribuie pe Facebook