Perle - clasic și un pic mai mult decât atât


Indiferent că sunt naturale sau de cultură, perlele rămân mereu în trend și de nelipsit din orice colecție de bijuterii, pentru că frumusețea lor are puterea să aducă oricărei ținute un plus de rafinament, prestigiu și eleganță.

Perlele sunt asociate în general cu ținutele prețioase, de eveniment. Fie că vorbim despre bijuterii simple, cum ar fi un șirag subțire de perle sau un pandantiv cu o singură perlă, piese menite să pună în prim plan o rochie sofisticată, fie că vorbim despre bijuterii opulente, luxoase, care completează, complimentează și transformă o ținuta cu linie mai mult decât simplă în vedeta oricărui covor roșu, trebuie să le ai.


Simbolismul asociat perlelor  - puritate, inocență, iubire, fidelitate – face ca ele să fie de asemenea  o opțiune preferată de multe mirese, fiind  incluse in pandantive, cercei, brațări și coliere. Chiar și rochiile de mireasă și voalurile pot fi accesorizate cu perle.

Mai nou, perlele refuză să fie doar clasice și devin vedete și în contexte de zi cu zi. Astfel, o rochie office de inspirație retro sau un costum sobru pot fi completate, pentru un plus de rafinament și feminitate, cu un inel cu perlă și pietre sau o pereche de cercei, fără ca ținuta să își piardă nota de profesionalism.

Perlele arată spectaculos și în combinație cu diamantele, care aduc un plus de strălucire. Poți să alegi fie bijuterii cu perle și diamante combinate, fie piese separate, și să asociezi un pandantiv cu perlă cu o pereche de cercei și o brățară cu diamante, simplă.


Aspectul fin, catifelat, al perlelor, complimentează țesăturile prețioase precum cașmir, catifea sau mătase. Dar, tendințele recente duc perlele și intr-o zonă nouă pentru ele, una interesantă și creativă, a acesorizarii ținutelor de zi cu zi. Ținute smart casual, în genul combinației tricou alb – pantaloni negri. Pandantivele sau cerceii cu perle arată fantastic și cu un outfit compus din blugi și un tricou cu dungi orizontale alb-negru.

Fie că vrei să faci o declarație puternică de stil și să captezi atenția la fiecare apariție, fie că ești genul casual cu drag de original, fie că adori stilul clasic, va fi foarte simplu să alegi din colecțiile noastre, o bijuterie care să se potrivească gusturilor dar și personalității tale.

 

 

Distribuie pe Facebook