Piatra lunii decembrie - Tanzanitul
10.12.2020


Decembrie – luna în care totul începe, se termină și se reia cu verbul “a dărui” și substantivul “cadou”. Sărbătoare, bucurie, cutii peste cutii cu daruri pentru cei dragi sufletului tău, îndelung căutate și pregătite cu toată inima și, de ce nu, strecurat printre ele, și un cadou pentru tine, de la tine, pentru că în căutarea cadourilor perfecte ai găsit ceva care ți se potrivea prea bine sau iți doreai de mult.


O idee pentru un cadou de Crăciun sau o sărbătorită a acestei luni sunt bijuteriile cu tanzanit – piatra lunii decembrie.

O piatră maiestuoasă, care captează imediat privirea cu nuanțele ei de la albastru pur, bogat, până la violet sclipitor, adesea descrisa și drept “catifelată”, datorită culorii sale profunde și saturate. Recent descoperită, această piatră prețioasă și-a primit numele în onoarea țării sale de orgine – Tanzania.

De piatra de tanzanit se leagă numeroase atribute pozitive și mistice - se spune că tanzanitele au puterea de a transforma gandurile și energiile negative în unele pozitive, de a face purtatorul să-și recunoască puterea interioară si chemarea de baza, au puterea de a crește încrederea în sine.

Luxoasă, elegantă, captivantă, o bijuterie cu piatră de tanzanit este exact bijuteria care îți trebuie pentru un eveniment de seară, când o pereche de cercei sau un inel cu tanzanite și diamante se pot transforma in punctul de maximă atracție al ținutei tale.


Bijuteriile mai simple, discrete, sunt o optiune la fel de elegantă și pentru ținutele de zi cu zi, aducând exact pata de culoare pe care o cere o ținută mai sobră, office.

Piatra lunii decembrie este totodata și piatra celei de a 8-a, 24-a și 26-a aniversare a căsătoriei.

Descoperă în colecțiile noastre online și în magazinele fizice bijuteriile perfecte pentru a fi dăruite și purtate cu drag!Distribuie pe Facebook