Poartă-ți toamna – stilat, în culori!


Când vine vorba despre toamnă, ai două variante de lucru cu starea ta de spirit. Fie te superi - soarele nu mai are putere și se ascunde devreme, ploile încep să-și facă de cap….fie iți faci puțin timp să te bucuri de frumusețea anotimpului. De tot curcubeul de culori cu care știe toamna să picteze, de un ceai cald sau de niste eșarfe călduroase de care parcă îți era și dor. În plus, e un moment bun să experimentezi combinații de ținute și accesorii. Când ajungi la capitolul bijuterii, lasă-te cu încredere inspirată și de natură.

Împrumută și poartă culorile și tonurile din frunzele de toamnă. De la roșu intens, pe care îl poți lua cu tine sub forma unor bijuterii cu granat sau rubin, până la toate nuanțele de galben și portocaliu pe care le poți găsi în culorile diamantelor, safirelor, citrinului sau cuarțului lemon. În funcție de vestimentație, alege combinații de cercei și inele ori pandantive, sau doar o singură piesă statement într-una dintre aceste culori.


Toamna poate fi o sursă de inspirație și dacă ieși din zona culorilor vibrante. Aici te ajută în alegeri culorile solului. Inspiră-te de la ele și adaugă-ți in colecție bijuterii cu pietre prețioase în nuanțe de maro sau maro ciocolată.

Poți să îți porți toamna, stilat spre romantic, cu bijuterii din aur roz cu pietre negre.O pereche de cercei, un inel sau  mai multe, un pandantiv sau un colier care să pună în altă lumină bluzele cu guler inalt.

O alegere elegantă, din nou tomnatică, pe care o poți integra în orice ținută, pentru că se potrivește cu orice, este cuarțul fumuriu - clasic, elegant și nemuritor de neutru.

Și pe noi ne-a inspirat toamna, de aceea ți-am pregătit o selecție de bijuterii în care să regăsești toate propunerile de mai sus. Descoperă colecțiile noastre!Distribuie pe Facebook