PREȚIOASE PENTRU 2021
12.02.2021

    În materie de bijuterii, 2021 ar putea fi catalogat drept anul femeilor cu atitudine și care nu se feresc de declarațiile puternice de stil. Podiumurile marilor case de modă și paginile celor mai cunoscute reviste au fost definitiv acaparate de piese îndrăznețe, opulente, masive, geometrice, de bijuterii cu aspect nefinisat, fațetat, culori tari și asocieri mai puțin obișnuite -cercei diferiți, culori vibrante, perle și diamante și pentru alt gen de ținute decât cele de eveniment.


    Printre primele pe lista de cumpăraturi pentru anul acesta ar trebui să fie bijuteriile cu aspect nefinisat sau fațetat– metalele prețioase nu trebuie să aibă neaparat un aspect lucios, perfect rafinat, pentru a atrage atenția asupra unei ținute, mai ales în cazul in care aceasta este una în linii simple sau monocromă. Completează cu încredere un astfel de look cu o pereche de cercei fațetați – fie piese statement, voluminoase, fie o pereche de cercei mai mici sau chiar pe lobul urechii, în funcție de stilul pe care îl preferi.


    Perlele nu mai sunt doar pentru bunica ta și nici rezervate strict evenimentelor și rămân printre vedetele casetei tale de bijuterii și anul acesta.  Designerii s-au jucat cu ele și propun de la cercei picătură sau pe lobul urechii pana la coliere si pandantive, purtate independent sau în straturi, inclusiv în completarea ținutelor casual.


    Geometriile și asocierile mai puțin obișnuite sunt și ele in trend. Alege cercei, inele, brățări sau pandantive în formă de triunghi, cerc, pătrat sau combinații în care se regăsesc mai multe forme geometrice. Dacă optezi pentru piese în aceeași culoare de aur și cu aceeași culoare de pietre, le poți purta și combinate, rămânând în stilul ieșit din tiparele clasice al anului acesta.


    Poate și pentru că vacanțele și destinațiile exotice ne lipsesc tuturor de ceva vreme, o altă tendință în materie de bijuterii ne duce cu gandul la ele – pietre in nuanțe de albastru, perle, din nou, bijuterii cu pietre multicolore, coliere și brățări în straturi, cam tot ce te duce cu gandul la mare, ocean, plaja, yacht si bună dispoziție.


    În tendințe rămân în 2021 și lanțurile, fie sub formă de coliere, fie sub formă de brățări, dar neaparat late, supradimensionate.


    Pentru alegeri diferite, îndrăznețe și cu atitudine, descoperă colecțiile noastre, online și în magazinele fizice!
Distribuie pe Facebook