Sclipiri de diamante la Balul Vienez. Bijuteria Stil si-a incantat privitorii!
19.05.2020

    Oameni de afaceri, tinute elegante, vals vienez si … bijuterii cu diamante, asa a aratat pe scurt editia din acest week-end a Balului Vienez, care s-a desfasurat la Palatul Parlamentului. Bijuteria Stil, brand 100% romanesc, a fost partener al evenimentului.


    Au participat reprezentanti ai Primariei Viena si ai Ambasadei Austria in Romania, alaturi de alti invitati si oaspeti de onoare. Partenerii privilegiati ai Balului Vienez au fost Fundatia United Way Romania si Organizatia SOS Satele Copiilor Romania, in al carei beneficiu a avut loc si aceasta editie a evenimentului. Pentru prima oara de cand este organizat acest bal, de-o parte si de alta a covorului rosu au fost expuse bijuterii cu diamante, unicat, de la Bijuteria Stil. Astfel, am fost onorati ca valsul de deschidere sa fie dublat de dansul diamantelor, un concept in mare voga in acest an. Colierele Dancing Diamonds au constituit punctul de atractie al domnilor care si-au incantat insotitoarele cu cadouri … pe loc. Ochii doamnelor au fost insa atrasi de o brosa cu diamante in forma de fluture, de “numai” 50.000 lei.

    Pentru Bijuteria Stil, participarea la un eveniment de prestanta Balului Vienez a reprezentat o oportunitate de a fi alaturi de cele mai importante branduri de succes. S-au stabilit contacte noi, s-au lansat comenzi si toata lumea a apreciat designul deosebit al bijuteriilor Stil.Distribuie pe Facebook