SCURT GHID DE EXPRIMARE ȘI ACCESORIZARE ÎN FORME PREȚIOASE
26.02.2021


Este posibil să nu fi iubit geometria în liceu, dar punem pariu că dacă este vorba de geometrie în bijuterii, te vei îndrăgosti de ea. Simple și elegante sau opulente și îndrăznețe, bijuteriile geometrice, în toate formele sau combinațiile de forme, îți vor actualiza cu siguranță cutia de bijuterii și, desigur, ținutele. Mai mult decât atât, bijuteriile în forme geometrice sunt pe lista accesoriilor în trend anul acesta, așa că nu ai cum să dai greș cu o astfel de alegere - poartă cercei creole, rotunzi, cercei lungi, cu sau fără pietre, inele stil verighetă, inele fine cu pietre, coliere și pandantive în forme sau combinații de forme geometrice.

Purtând bijuterii geometrice poți descoperi pe lângă accesoriile în sine și un mod distractiv și prețios de a-ți exprima personalitatea, creativitatea și, de ce nu, de a transmite mesaje într-un STIL prețios. Cercurile – începuturi fără sfârșit, sugerează eternitatea dar și împlinirea, pătratele, romburile și dreptunghiurile reflectă stabilitate și încredere, onestitate și rațiune. Alege triunghiuri când vrei să “vorbești” despre energie, putere și forță de neclintit, ori curbe și sfere când vrei să traduci prin ceea ce porți calm și echilibru, plenitudine și resurse nelimitate.Simplitatea liniei și a formei sunt atuurile acestor bijuterii, care pot fi ușor integrate în diverse ținute, de la mica ta rochie neagră, care va arăta fabulos cu bijuterii geometrice, până la ținute compuse dintr-o pereche de blugi și cămașă, sau orice alt outfit casual, pe care le poți accesoriza cu cercei în formă de cerc, triunghi, pătrat sau dreptunghi. Pentru o rochie eleganta, alege un colier sau pandantiv cu forme geometrice și modele suprapuse, care te va scoate imediat din anonimat. Poți adăuga o brățară subțire sau un inel geometric pentru a crea un aspect unitar.

Formele geometrice arată bine, ies în evidență și sunt la modă acum, atât purtate independent cât și în straturi sau stivuite, în cazul inelelor și brățărilor. Nici formula mix&match nu este de neglijat - poți purta câte o formă diferită în fiecare ureche, un cercel mai scurt și unul mai lung și vei obține rezultate spectaculoase. O variantă de ajutor prețios pentru o astfel de experiență de STIL sunt bijuteriile pe care le poți transforma și purta în mai multe variante, jonglând cu componentele.

Descoperă noua noastră colecție – Geometrii. Alege formele care ți se potrivesc și iți poartă cel mai bine mesajul, online sau în magazinele noastre din țară.Distribuie pe Facebook