Și puțin roz. Feminin, romantic și sofisticat






Aurul roz – o combinație între nota modernă a aurului alb și cea tradițională inspirată de aurul galben, o opțiune interesantă pentru momentele în care ai chef să porți bijuterii puțin mai altfel, pentru zilele în care ai dispoziție să îți construiești un look feminin, romantic, vintage și sofisticat.

Această culoare de aur este deosebită și pentru că se potrivește tuturor tonurilor și subtonurilor de ten. Bijuteriile din aur roz – cercei, coliere, brățări - arată fantastic și dacă ai pielea ușor bronzată sau măslinie dar și dacă ai un ten care amintește de porțelanul chinezesc.

Versatilitatea bijuteriilor din aur roz le face potrivite pentru orice ținută,  ocazie și moment al zilei. Același pandantiv din aur roz poate desăvârși aspectul unei rochii sau bluze cu print floral, metalic sau monocrom, la fel cum aceeași pereche de cercei sau aceeași brățară din aur roz vor face să arate la fel de șic și modern atât o rochie de seară cât și o ținută pentru birou.






Aurul roz cadrează tuturor formelor, fie că vorbim de bijuterii cu modele geometrice sau florale, de modele simple sau complexe. Deosebit la bijuteriile din aur roz este și faptul că se potrivesc cu orice altă nuanță de metal. Așa că dacă ești adepta mixurilor de inele sau coliere poți să intercalezi o piesă din aur roz cu altele din aur alb sau aur galben, ori chiar cu bijuterii în ambele culori de aur și să fii sigură că aceasta va ieși în evidență și va aduce un farmec aparte combinației.

Diamantele negre, diamantele maro sau diamantele albastre sunt perfect puse în evidență de aurul roz. Aurul roz complimentează de asemenea foarte bine culoarea bogată a safirelor, pe cea a  rubinelor sau a smaraldelor, la fel cum complimentează  finețea perlelor sau a sidefului. Această calitate a aurului roz îl face și metalul desăvârșit pentru bijuterii curcubeu, cu mai multe tipuri și culori de pietre.



Distribuie pe Facebook