Modalitati de plata

 

Ti-ai ales bijuteriile preferate? Iti punem la dispozitie variante flexibile prin care le poti achita:

 

PLATA ONLINE, PRIN CARD BANCAR - Procesator de plati: NETOPIA Mobilpay
Pentru siguranta platilor tale, folosim ca procesator de carduri NETOPIA mobilPay. Platile sunt securizate conform standardelor 3D Secure VISA si MasterCard.

Daca ai selectat card de credit/debit ca metoda de plata, se va deschide automat o pagina unde este necesar sa completezi formularul cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, vei primi un mesaj cu informatii relevante despre comanda. Aceste informatii le vei primi si prin e-mail. Sunt acceptate urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu iti vom putea efectua livrarea produselor.

Datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA mobilPay.

 

PLATA IN RATE, FARA DOBANDA, PRIN CARD BANCAR
Poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de carduri de rate aferente bancilor:

  • Credit Europe Bank (1 - 6 rate)
  • Banca Transilvania (1 - 6 rate)
  • Garanti Bank (1 - 6 rate)
  • Alpha Bank (1 - 6 rate)
  • BRD Finance (2 - 6 rate) 

PLATA RAMBURS LA LIVRARE
Daca ai selectat ramburs ca metoda de plata, vei plati in numerar la curier, in momentul in care primesti coletul.