Politica de retur

Aveti posibilitatea de a notifica in scris BIJUTERIA STIL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Returnarea in acest termen a produsului trebuie facuta in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile magazinelor propri pentru care a fost facuta proba. Aceasta clauza se aplica conform Ordonantei nr.130/2000, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta. 

Orice astfel de cerere/notificare trebuie trimisa in scris la adresa office@bijuteriastil.ro sau completati campurile de mai jos.

Pentru orice detalii sau neclaritati cu privire la returnarea produselor, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon (+40) 772 023 944

 

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Bijuteria Stil.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.